Holstebro

Sommeraktiviteter for børn og barnlige sjæle i Slagteriet

Foto: Slagteriet S/I

Uge 31 inviterer Slagteriet inden for til et par vilde dage med VR og workshops.

Onsdag og torsdag den 3.-4. august er der spændende og helt gratis aktiviteter for børn, unge og voksne på Slagteriet – begge dage kl. 10-14. Her kan man deltage i sjove og ganske gratis sommeraktiviteter. Voksne er også velkomne, og måske de især vil finde det spændende at prøve at opleve Slagteriet med VR-briller på. 

Begge dage er der nemlig mulighed for at opleve Det virtuelle Slagteri på en ny måde, da vores digitale laboratorieboss Morten Kromann har fået udviklet en version, hvor du kan opleve Slagteriet i Virtual Reality. Du får simpelthen VR-briller på og træder ind i en virtuel version af Slagteriet, hvor du kan gå rundt og interagere med flere elementer. 

Er du mere til saks, lim, pap og papir, kan du også være med til at bygge vilde ting i workshoppen ’Det utopiske Slagteri’. Her kan du forestille dig alle mulige vilde ting, der kunne være på Slagteriet, og så konstruere dem ud af diverse materialer under kyndig vejledning af vores kreative papmester og værkstedsboss Jens Ardal. 

Derudover har vi også en helt særlig event – kun om torsdagen – hvor du kan være kreativ med at lave ’Badges med biller’. Workshoppen bliver afholdt af kunstneren Sara Strandby i samarbejde med Holstebro Bibliotek, og her kan du glæde dig til at dykke ned i en verden af insekter hvor vi skal klippe, tegne, bygge og lime collager og verdener for insekter. Du kan endda lave dit eget insektbadge. 

Kommentarer