Ulfborg

Nu er der endnu mere at komme efter på biblioteket

Foto: Holstebro Bibliotek

Fredag den 19. august lander et nyt sprødt sæsonprogram fra Holstebro, Vinderup og Ulfborg Bibliotek.

Det nye sæsonprogram er ligesom tidligere fyldt til bristepunktet med arrangementer til glæde og gavn for de mange biblioteksbrugere. Der er arrangementer for enhver smag f.eks. læseklubber til alle aldre og andre alternative måder at opleve litteratur på. En lang række forskellige forfattermøder, børneteater, oplevelser med dyr, krea-aktiviteter for både børn og voksne, musik i mange afstøbninger og meget mere.

”Biblioteket skal summe af liv, og vi glæder os over at mærke, at brugerne i den grad er begyndt at vende tilbage oven på to coronaår” fortæller biblioteksleder Trine Petersen. ”Det er lige det, vi lægger os i selen for at opnå hver dag: at skabe et bibliotek med atmosfære og muligheder for alle – et åndehul, der åbner sig, når indgangen til biblioteket passeres uanset om det er for bøgerne eller arrangementerne,” slutter Trine Petersen af.

Smugkig på efterårets arrangementer

Modsat tidligere sæsoner, ligger de fleste af den kommende sæsons arrangementer allerede online på holstebrobibliotek.dk samt bibliotekets Facebooksside. Det betyder også, at billetsalget allerede er åbent. 

Der er dog stadig god grund til at komme forbi biblioteket fredag den 19. august og få et sæsonprogram i hånden. Her er der nemlig mulighed for at deltage i konkurrencen om en billet til et valgfrit arrangement i det nye program.

Se mere på www.holstebrobibliotek.dk

Kommentarer