Holstebro

Julebanko med de kendte – for de mindste

Foto: Holstebro bibliotek

Mandag den 28. november og tirsdag den 29. november er der hyggelig julebanko på Holstebro Bibliotek for alle børn mellem 3 år og 6 år.  

I den lange ventetid fra julepynten kommer frem og indtil juletræet endelig bliver tændt, er der masser af tilbud til børn på Holstebro Bibliotek.  

Kom til julebanko for de mindste, hvor tallene er skiftet ud med billeder af kendte figurer fra bøgernes univers, så de mindste børn kan være med. 

Børnebiblioteker Louise Dam Rotbøl uddyber spillereglerne: ”I stedet for at læse numre op, siger vi en kendt figur for eksempel ’Villads fra Valby’ eller ’Pippi Langstrømpe’. Til sidst er spillepladen – og der er julebanko!”.  

Når alle børn har fået banko, er der en spiselig præmie, som de i fællesskab kan nyde, mens de får læst højt af et klassisk juleeventyr.  

Julebanko er en tilbagevendende begivenhed på børnebiblioteket. Alle småbørn kan være med, og det er gratis at deltage, men husk at booke en julebankobillet pr. barn.  

Julebanko for de mindstefinder sted på Holstebro Bibliotek mandag den 28. november kl. 9.00 til 10.00 og igen kl. 10.30 til 11.30 samt tirsdag den 29. november kl. 9.00 til 10.00 

Kommentarer