Magaxin

Hold hænderne frie, og få samtidig mere kontakt med dit barn

Artiklen er sponsoreret.

Det kan være helt vildt svært at nå alt det, man gerne vil, hvis man samtidig har et barn at holde øje med og lege med samtidig med en masse gøremål, som foregår i alle husets resterende hjørner. Men det er muligt at have den lille helt tæt på, uden at det behøver være det eneste, man skal forholde sig til.

Tæt kropskontakt og tryghed

Børn vil nogle gange bare gerne hænge, være tæt på og modtage al den tryghed, der nu er mulig, og somme tider mere til. Med en babyslynge, er det muligt at have den kropslige kontakt med barnet, samtidig med, at dine hænder er frie til at ordne. I mange tilfælde vil den rene kontakt være nok, og barnet kan på den måde få lov til også bare at følge med i, hvad der sker omkring. Det åbner op for muligheden til at lave mad, mens den lille måske tager en lur op af dig, og indkøbsturen bliver pludselig lidt mere overskuelig, når der ikke skal endnu en vogn med på slæb. Mange børn vil falde til ro, når de er helt tæt på, på denne måde, så det kan også være et lille pusterum for de børn, som bare har brug for en lille pause, mens du måske stadig foretager dig noget andet.

Kroppen som pejlepunkt

Du skal selvfølgelig sikre dig, at slyngen sidder korrekt, og at barnet ligger eller sidder, så det bliver ved med at være rart. Får du den viklet, så det hele sidder godt, så vil du opleve at blive støttet ergonomisk, så hele ryggen er med til at tage løftet. Er du mest til de lidt mere faste bæresystemer, så findes der også seler, vikler og bære t-shirts, som for nogle kan være den helt rette løsning til frie hænder og mere vigtig kontakt.

Kommentarer