Vinderup

Forældre kan få gode råd – og et kærligt spark bagi

Foto: Jesper Sunesen

Onsdag den 2. november kl. 19.00 kan alle forældre få et kærligt spark bagi, når coach og terapeut Karen Fogh Andersson holder foredrag på Vinderup Bibliotek under overskriften ”Det selvkærlige forældreskab”. 

Må man sige nej til sit barn, for at sige ja til sig selv? Det spørgsmål stiller Karen Fogh Andersson, som er kvinden bag Karens Univers – et roligt og kærligt univers for både børn og voksne.

I foredraget tager Karen udgangspunkt i sin bog ”Til det dejligste barn i verden”, og fortæller om at finde balance i familielivet. Karen beskriver selv det at navigere bevidst og selvkærligt i familien, på arbejdet og med egne behov som at gå på line og samtidig jonglere tyve forskellige bolde imens. Denne aften giver hun konkrete redskaber til at skabe flere selvkærlige pauser og et fornyet fokus på egne behov, ønsker, interesser og drømme – til gavn for hele familien.

”Jeg glæder mig helt vildt til at få besøg af Karen på Vinderup Bibliotek,” lyder det fra kommunikationsmedarbejder Sara Bøge Horsholt. Hun fortsætter: ”Jeg tror, det er aktuelt for rigtig mange forældre at blive mere bevidste om, hvor vigtig ens egen personlige trivsel er for hele familiens trivsel.” 

Læs mere om arrangementet og køb billetter på www.holstebrobibliotek.dk

Kommentarer