Kultur

Få en forsmag på fårekylling hos Slagteriet

Foto: Slagteriet

Torsdag den 28. april kan du komme til det unikke arrangement ”Let’s Meat”, der kombinerer kunst, erhvervsudvikling og mad. Denne aften er den første ud af i alt fem kunstsaloner, der afholdes på Slagteriet i 2022 med støtte fra Statens Kunstfond. Første kunstsalon har temaet ”The Future”, og de efterfølgende saloner afholdes med andre temaer.  

Til at sætte fokus på fremtidens mad, har vi allieret os med kokken Rasmus Leck Fischer og Gastronomisk Innovation. Med deres eksperimenterende tilgang til råvarer, teksturer og smag vil du få serveret en to-rettes menu. Her vil du bl.a. stifte bekendtskab med umamipaste lavet på fårekylling i samarbejde med DTU, og invasive arter såsom tang og østers, samt brød bagt på kaffemel. 

Efter middagen vil der være oplæg med efterfølgende samtale og debat med kunstneren Jacob Remin. Han er uddannet ingeniør og interaktionsdesigner, og arbejder tværfagligt med fokus på forholdet mellem mennesker og teknologi. Her vil vi bl.a. komme ind på emner som fremtidens Holstebro som centrum for kreativt entreprenørskab og kreative erhverv. 

Info

Titel: Let’s Meat – The Future 

Aktivitet: Gourmetmiddag og kunstsalon 

Sted: Slagteriet, Struervej 32, 7500 Holstebro 

Tid: Torsdag 28. april kl. 18.00-21.30 

Pris: 375 kr. inkl. gebyr. Studerende/ung 175 kr. inkl. gebyr. Rabat for kunstnere og kreative over 25 år ydes ved kontakt på mail@slagteriet.dk 

Læs mere: https://slagteriet.dk/event/lets-meat-the-future 

Kommentarer