Holstebro

Anja har sagt farvel til hamsterhjulet

Foto: Holstebro Bibliotek

Tirsdag den 8. november kl. 19.00 gæster Anja Robanke Vinderup Bibliotek, hvor hun deler ud af sin inspirerende og anderledes livsstil.

Den fynske kvinde har solgt alt, hvad hun ejede for at forfølge sin drøm om en livsstil på vejen med få ejendele. Siden sommeren 2019 har hun boet i sin autocamper, som på samme tid er hendes hjem og arbejdsplads. 

Autocamperen Hugo giver Anja Robanke friheden til at arbejde som grafiker, foredragsholder og fotograf samtidig med, at hun kører rundt og oplever naturen i Danmark og i udlandet.

Hun rejser rundt i hele Europa, men indtjeningen hentes i Danmark som freelancegrafiker, fotograf, børnebogsforfatter og nu foredragsholder.

I et billedrigt foredrag giver Anja denne aften tilhørerne en unik indsigt i sit minimalistiske liv og den meget anderledes hverdag, hun lever efter at have opsagt sit hus, sin bil og solgt alle ejendele.

”Det er virkelig inspirerende at høre om et liv, der er så anderledes fra, hvad de fleste af os danskere lever,” lyder det fra Vinni Flæng Larsen, koordinator på Vinderup Bibliotek. Hun fortsætter: ”Anja er både inspirerende i form af sin enorme livsglæde og kreative energi, men i høj grad også fordi hun har turdet tage dette skridt og træde ud af hverdagens hamsterhjul.” 

Anja udlever drømmen og får det bedste ud af livet. Hun ønsker at inspirere andre til at udleve sine drømme. Det kræver mod, handlekraft og i nogle tilfælde afsavn. 

Alle kan desuden følge med i Anjas liv på landevejen på Instagram, Facebook, LinkedIn samt på hendes blog. 

Læs mere om arrangementet og køb billet på www.holstebrobibliotek.dk

Kommentarer